Diódalézeres szőrtelenítés

A HOSSZANTARTÓ AKÁR  VÉGLEGES SIMASÁG TITKA

Dióda lézeres szőrtelenítéssel is várjuk Önt a Medina Beauty Centrumban!

Ezzel a modern orvosi lézeres kezeléssel végleg elbúcsúzhat a nem kívánt szőrszálaktól

Hogyan működik?

A dióda lézeres szőrtelenítő technológia a fény és hő szelektív dinamikáján alapul. A lézer áthatol a bőr felületén és eléri a szőr gyökerét. A lézersugár célzottan jut el a szőrtüszőbe, ahol a szőrtüszőt gyorsan felmelegíti, ezáltal a szőrtüszőben és a tüsző körül az oxigén ellátottság megszűnik, a festékanyagot termelő sejtek elpusztulnak. Ezek a sejtek a megszűnő vérkeringés következtében már nem termelődnek újra, a kezelés meggátolja a szőr további növekedését, ezért a kezelés hatása véglegesnek tekinthető.

A szőrtelenítés során a nagy energiájú fény impulzusok a szőrtüszőben található melanint célozzák meg, ezért a lézersugár a környező szöveteket nem károsítja, a kezelés teljesen biztonságos. A dióda lézeres szőrtelenítőgép az egyedülálló hűtési technológiája révén képes bizonyos érzéstelenítő hatást kifejteni a bőrfelületre a lézer kibocsátásával egyidejűleg, ezáltal képes megvédeni a bőrt a sérüléstől, a kezelés nyugtató hatású és fájdalommentes.

Milyen testrészeken és mikor javasolt az alkalmazása?

A dióda lézeres szőrtelenítő kezelés a szemkörnyék kivételével az egész arcon és a teljes test felületen alkalmazható, az intim testrészek területén is eltüntethetők a zavaró, folyamatosan növekedő szőrszálak.

A szőrtelenítésnek ez a módja széles bőr- és szőrszínskála kezelését teszi lehetővé, így mindenki számára optimális választás, aki tartós, végleges megoldást szeretne a szőrszálak ellen. A dióda lézeres szőrtelenítőgép egyedülálló szoftvere lehetővé teszi, hogy Ön a bőrtípusának és szőrtípusának megfelelő személyre szabott kezelést kapja. A napbarnított és szoláriumozott bőr is kezelhető vele, esztétikai romlás nélkül, így ez az eljárás évszaktól függetlenül alkalmazható.

A dióda lézeres szőrtelenítés előnyei

  • gyors, kíméletes, kényelmes
  • fájdalommentes és biztonságos
  • végleges megoldás a szőrszálak ellen
  • széles bőr – és szőrszínskála kezelését teszi lehetővé
  • évszaktól függetlenül alkalmazható

 

Szépüljön velünk fájdalommentesen, bőrirritáció nélkül az év bármely időszakában!

Információ és időpontfoglalás:

Telefon: +36 20 619 4413

E-mail: info@medinacentrum.hu

 

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Szeretne orvosesztétikai kezelést igénybe venni, és szüksége lenne még információra?

Forduljon hozzánk bizalommal. Írjon nekünk és segítünk.